Vi använder cookies. Läs mer
 Handelsgalan Örnsköldsvik

Kategorier

På galan får vi chans lyfta fram de säljare, frisör/hälso/skönhets-företag, butiker & ledare som är Öviksbornas favoriter 
och på så vis skapa fokus på den lokala handeln. 
Här har vi våra priskategorier och hur vi tänker kring dessa:

 

Årets Butik

Delas ut till den butik, kedja eller privatägd, som Örnsköldsviksborna tycker har hela paketet med god service och bra utbud. Vilken butik ger Dig den allra bästa köpupplevelsen här i Örnsköldsvik?

 

Årets Ledare

Här vill vi se förslag från alla De som jobbar inom handeln i Örnsköldsvik. Vi söker en ledare som coachar sina medarbetare/anställda i alla lägen. Någon som kan svetsa ihop ett team och sträva mot en gemensam målsättning. Skicka in förslag på nomineringar om Du har en bra ledare/chef!

Årets Livsmedelsbutik

Inom dagligvaruhandeln har vi flera aktörer i Örnsköldsvik, men var får Du bäst service? 
Vi vill få fram vilken livsmedelsbutik som passar just Dig bäst och vad det är som gör den så bra.

 

Årets Säljare

"Årets Säljare" delas ut till en av alla 2700 personer som arbetar inom handeln i Örnsköldsvik. Vem ger Dig bäst service och hjälper Dig på vägen till rätt köp? Vi vill hylla den säljare som ger goda råd och guidar Dig fram till det Du vill ha på ett bra sätt. 

Årets Unga Drivkraft

Priset syftar till att uppmärksamma en ungdom (max 25år) inom handeln i Örnsköldsvik som med driv, kunskap och service gjort gott intryck på dig. 

 

Årets Öviksföretag Inom Frisör, Hälsa & Skönhet

Här ger vi Öviksborna chans att lyfta fram en salong som inspirerar sina kunder och arbetar kreativt med stark teamkänsla i grunden. Vilken salong har förmågan att lyfta fram det bästa hos Dig?

Har du frågor eller funderingar, kontakta oss:

 

Via mejl handelsgalanovik@cesam.nu eller skicka brev till Cesam, Lasarettsgatan 13, 891 33 ÖRNSKÖLDSVIK