Vi använder cookies. Läs mer
 Handelsgalan Örnsköldsvik

Finalister 2016

TACK till alla som engagerat sig genom att nominera & rösta fram Örnsköldsviks favoriter.
Vi fick in 836 unika nomineringar, och i nästa steg hela 1424 röster!
Stort GRATTIS till våra 5 vinnare, men också till alla övriga finalister, bra jobbat!

 


 

Årets butik 2016

Apoteket Örnen - VINNARE! Personalen har byggt upp nära relationer med sina kunder. De är alltid glada och hjälpsamma mot alla. Utbudet av receptbelagd medicin i kombination med bra öppettider och stort kunnande gör att Apoteket Örnen är en av våra finalister.

Naturkompaniet - En fantastisk butik som har det mesta och som är känd i nästan hela världen. Personalen är kompetent och vet hur man tar hand om sina kunder. Med ett gott bemötande lockar de kunderna att se möjligheterna med utomhusaktiviteter och friluftsliv. Naturkompaniet är en stor dragare inom handel & turism.

Östmans Musik - Östmans musik har en fantastisk historia och har kunniga och engagerade ägare. I en föränderlig bransch erbjuder de sina kunder ett brett utbud och varje besök är en upplevelse. Östmans Musik bidrar till att Örnsköldsvik ligger på hitlistan!

 


 

Årets Livsmedelsbutik

Coop Hörnett - Coop Hörnett ger möjlighet till smakupplevelser från tidig morgon till sen kväll. Alltid med lokala råvaror i fokus och ett brett utbud av färdigrätter som underlättar vardagen för många. Den kunniga, trevliga och hjälpsamma personalen står för den verkliga återbäringen.

ICA Kvantum - En komplett och matinspirerande butik med god service och generösa öppettider. Personalen är alltid hjälpsam och för dem är ingenting omöjligt. Det breda sortimentet och lusten att prova något nytt, smakar bra. Som kund är det enkelt att göra sina inköp både i butik och via nätet.

Matstudio S20 - VINNARE! En mysig butik med fantastiska råvaror och härligt bemötande. Den glädje kunden känner när de kommer in i butiken i kombination med otroligt stor kompetens inom mat & delikatesser är en fröjd. Med sin höga kvalitet, bidrar Matstudion till ett smakrikare Örnsköldsvik.Årets Säljare


Andreas Andersson
, Östmans Musik - Duktig, driven, målinriktad säljare som skapar engagemang i Örnsköldsviks musikliv. Juryns tonsäkra nominering!

Kicki Häggström, MatstudioS20 - VINNARE!  Med sitt engagemang, kompetens och energi ger Kicki kunderna kulinariska upplevelser. Med ett leende på läpparna lotsar hon kunderna rätt bland det stora utbudet av delikatesser. Kickis engagemang för de lokala producenterna smakar också bra!

Mona Jakobsson, Signerat M - Mona övertygar med sina personliga egenskaper. Med sin kreativitet och entusiasm, levererar hon alltid det lilla extra med stil. Monas storytelling och vackra paket lockar till köp och återvändande kunder. Med sin butik höjer Mona stadens besöksvärde.


Årets Öviksfrisör

 

Ann-Jeanette Jacobsson, Salong Jacob - Ann-Jeanette har stor kunskap och kreativitet inom frisöryrket. Hon erbjuder god service, stil och klass till alla kunder både med och utan hår. Många är de Cancerpatienter som fått känslan av att vara fin i håret trots sin sjukdom.  
 
Ulrica Lindström, Lenas Frisörer - Ulrica brinner för sitt yrke och det märks. Hon är alltid full av idéer och lyfter fram det unika och personliga hos kunden. Hon får kunden att våga det lilla extra. Ulrica verkar också på den nationella arenan i samband med utbildningar.

Åsa Bergström
, Rut & Karl - VINNARE! Åsa har en servicenivå och en yrkesstolthet som slår det mesta. Åsa sprider glädje omkring sig och hennes känsla för form och färg gör att kunden lämnar salongen med en känsla av välbefinnande.

Årets Ledare inom Handeln

 

Alexander Sandin, Intersport - Alexanders sätt att leda butiken har skapat en atmosfär av fantastiskt bemötande. Alexanders engagemang utanför butiken går heller inte att ta miste på. Vi möter honom i spåret, på cuper och tävlingar där han som ledare får fler att vara med.

Anette Forsberg, Cesam - Alltid med ett leende tar Anette sig an nya utmaningar och får mer att hända än vad många förstår. Anette får andra att vilja vara med och det syns långa vägar att hon njuter av andras framgångar och allt engagemang som finns.

Maria Söderberg, Blomsterhörnan - VINNARE! Maria driver sitt företag med inställningen att ingenting är omöjligt och hennes positiva ledarskap smittar av sig till både anställda och kunder. Hon ger näring och sätter färg i både butik, hem och trädgårdar och vill du vara med själv och skapa, ordnas inspirationskvällar i butiken.


Har du frågor eller funderingar, kontakta oss:

 

Via mejl handelsgalanovik@cesam.nu eller skicka brev till Cesam, Lasarettsgatan 13, 891 33 ÖRNSKÖLDSVIK