Vi använder cookies. Läs mer
 Handelsgalan Örnsköldsvik


Finalister Handelsgalan 2022

Juryn har utifrån era fina nomineringar valt ut 3 finalister från varje kategori. 

 

Årets Butik 2022

 

Hanzens 
Hanzens är butiken med brett urval och kunnig personal. Butiken är inbjudande och välorganiserad och personalen bjuder på fantastisk service och bemötande. Som kund blir du alltid sedd och lämnar butiken med rätt kläder och ett leende på läpparna. 

Reginas Zoohörna
Reginas Zoohörna är en lokal butik med brett sortiment. En fin butik med fantastisk personal. Här finns kunskap och vilja att hjälpa till. Förutom en fantastisk service och kompetens, möts man alltid av ett leende. 

Greens Guld 
Greens guld har storsatsat, byggt ut och byggt om för att erbjuda sina kunder det absolut bästa. Med kunskap, intresse och grym service levererar personalen det kunderna önskar.

 

 

Årets Ledare


Matias Nordlander, Clas Ohlson 
Mattias är ledaren som med hjärtat på rätt ställe, lyssnar och ger feedback, löser problem och leder och vägleder sin personal mot uppsatta mål. Arbetsgruppen trivs på jobbet och hos Clas Ohlson är det alltid nära till skratt. 

Malin Gästrin, Ica Kvantum 
Ledaren som med många bollar i luften, leder och lyfter sin personal. Malin ser människan, är klipsk, klok och magisk på att visa vägar som underlättar vardagen för sin personal. 

Christoffer Lindqvist, Coop i Björna 
Christoffer är ledaren som får sin personal att växa och utvecklas. Han är alltid glad och lyssnar. För Christoffer är det viktigt att alla mår bra och han skapar de förutsättningar som behövs för att personalens vardag fungerar både på och utanför jobbet.

 

 

Årets Livsmedelsbutik

 

Stora Coop 
Stora Coop är en välsorterad butik som är duktiga på att skylta och lotsa kunderna. Kunderna uppskattar satsningen på ombyggd frukt och grönsaksavdelning och Coops trevliga personal som alltid är redo att hjälpa till. 

Ica Supermarket Husum 
Ica Supermarket i Husum liknas vid ett kinderägg – 3 i ett. Nytänk, service och energi. 
Här erbjuds service, trevligt bemötande och ett fantastiskt utbud. Massor av färdiga rätter för vardag och fest och barnhörnan med fåtöljer och tv gör att hela familjen trivs och vill åka på ICA. 


Ica Torshallen 
Ica Torshallen är en modern, tillgänglig och synlig butik. De är kreativa och nyttjar digitaliseringens möjligheter utan att pruta på service och gott bemötande. Med underhållande utmaningar och tävlingar på sociala medier står butiken i ständigt fokus.

 

 

Årets Säljare

 

Alexandra Ingels, Greens guld 
Alexandra är en riktigt härlig, humoristisk och genuin säljare. Som kund möter man en sprudlande glad och välkomnande personlighet som med lyhördhet och fingertoppskänsla ger professionella tips och råd. Alexandra lockar till skratt och förmedlar lust att återvänta till butiken. 

Sofia Öberg, Hanzens 
Sofia är en fantastisk säljare, kunnig och ärlig. Hon servar alltid kunderna med ett leende på läpparna och gör det lilla extra för var och en. Kunderna lämnar butiken nöjda och glada och med rätt kläder för kropp och personlighet. 

Hailey Aarlien, Willys 
Hailey är en glad och trevlig tjej med stort servicehjärta. Kunderna känner sig välkomna och trygga med att få den hjälp de behöver. Hailey fokuserar på en kund i taget och fixar det mesta för de flesta – alltid med ett leende som gör att kunderna vill komma tillbaka.

 

 

Årets Unga Drivkraft

 

Ella Nordell, Life 
Ella har ett underbart sätt, är lyhörd och mån om sina kunder. Hon brinner för sälj och förmedlar trygghet till kunderna genom att vara kunnig och påläst. 

Ida Näsström, Naturkompaniet 
Ida är en glad tjej som gärna jobbar extra. Hon älskar att lära sig nya saker och likt Pippi provar hon gärna nya saker med inställningen – det har jag aldrig gjort förut så det klarar jag alldeles säkert. En frisk fläkt på jobbet! 

Malin Bergström, Nordemans Jern 
Malin är en glad, positiv tjej som brinner för sitt jobb som butiksansvarig. Hon ger alla samma fina service och hjälper till med allt från skruv till tips kring badrumsrenovering. Malin sprider glädje bland både kunder och arbetskamrater. Rätt tjej på rätt ställe helt enkelt.

 

 

Årets Företag Inom Frisör, Hälsa & Skönhet

 

DCT Studio 
DCT – Dreams Come True, är salongen med ett fantastiskt koncept som ser sina kunder och jobbar med helheten. Här erbjuds en familjär känsla, professionellt kunnande och lyxigt omhändertagande. 
Grymma tjejer som gör sitt yttersta för att kunderna skall ’njuta och må’ 

Mias Cut n' Flower 
Mia är konstnären som får sina kunder att känna sig unika. Hon förmedlar värme och trygghet och man lämnar salongen boostad och glad. Hennes driv och kreativitet speglar sig i butiken som nästan är lika charmig och inspirerande som henne själv. 

Kattis Hud & Kroppsvård 
Salongen med professionellt och personligt bemötande som gärna delar med sig av sin certifierade kunskap och noga utvalt, kvalitetssäkrat sortiment. Här tas man emot med omtanke, glädje och oslagbar personlig service.

 

 

 

Har du frågor eller funderingar, kontakta oss:

 

Via mejl handelsgalanovik@cesam.nu eller skicka brev till Cesam, Lasarettsgatan 13, 891 33 ÖRNSKÖLDSVIK