Vi använder cookies. Läs mer
 Handelsgalan Örnsköldsvik

Finalister Handelsgalan 2019

Från 708 inskickade nomineringar valde juryn ut följande finalister:


Årets Butik 2019


CUT n' FLOWER Kreativa tjejer i mysig miljö. Nytänk med kunden i fokus.
Glada och nöjda kunder lämnar butiken med en bukett blommor i handen och ett leende på läpparna.

Dr. Käse  -En fantastisk butik med en fantasirik och drivande ostnörd Jon säljer med hjärtat och guidar kunderna i sin ostvärld

Ugglan - En butik som utvecklats och erbjuder en skön combo av mode, möbler och design. Ugglan är alltid på hugget och lyfter både utbud och shoppingupplevelse i Örnsköldsvik!

 


Årets Ledare 2019


Anette Lindström, Hemtex - Anette peppar och motiverar sin personal till att bli sitt bästa jag! Proffsig ledare med ett bra kundbemötande.

Ingela Åkerstedt, Stora Coop - Ingela är en rak och tydlig ledare som löser det mesta. Hon engagerar sig i sin personal och uppmuntrar när det behövs.

Maria Persson, H&M
- Maria är en ledare som ser sin personal och glatt motiverar sina medarbetare att nå nya mål!

 


Årets Livsmedelsbutik 2019


ICA KVANTUM - Ica Kvantum är en fräsch och nytänkande butik med stort utbud och kunnig personal. En butik i framkant som hänger med!

Ica Nära Hemling - Butiken som drivs av två systrar med öppenhet, medmänsklighet och kärlek. Här fixar man allt som behövs. En liten butik med stor betydelse!

ICA Supermarket Bjästa - En inspirerande butik med roliga ideér som med personalens bemötande och goda service smakar lite extra!


Årets Säljare 2019

 

Adel Munyinga, Stora Coop - Adel möter alltid kunden med leende och fin service. Inget är omöjligt - inte ens det svenska språket!

Malin Lindgren, Cubus - En glad, engagerad säljare med en grym inställning och fokus på att alla ska bli nöjda!

Matilda Johansson, Stora Coop - Tjejen som brinner för serviceyrket och alltid är redo att hjälpa till i delikatessen. Ingen kund går tomhänt från Matilda!


Årets unga drivkraft 2019

 

Moa Olasdotter, Dollarstore - Moa har en servicenivå och en yrkesstolthet som slår det mesta och levererar med stil till de flesta!

Molly Åkerstedt, Greens Guld - Molly är en ung drivkraft med öga för form och design. Med skaparglädje, glöd och passion skapar hon egna smycken och för ett gammalt hantverk vidare.

William Eriksson, Tayga Sweden - William är en engagerad och målmedveten kille som förverkligar sina drömmar. Han är säljaren som också driver egen verksamhet. En kille med go i!

 


Årets Öviksfrisörföretag 2019

 

Konkret Frisörer - Ett härligt gäng frisörer som bjuder på skratt, värme och gemenskap och alltid ser kunden och gör det lilla extra!

 Salongen för Dig - Frisörteamet som med service och glädje lyssnar och ser till att möta kundens behov. Frisörerna med extra allt!

Varvet Frisörer- Frisörföretaget som skapar välbefinnande med ett leende, stort hjärta och sax i hand!


 

Har du frågor eller funderingar, kontakta oss:

 

Via mejl handelsgalanovik@cesam.nu eller skicka brev till Cesam, Lasarettsgatan 13, 891 33 ÖRNSKÖLDSVIK