Vi använder cookies. Läs mer
 Handelsgalan Örnsköldsvik

Finalister 2023

 

Årets Lokala Butik

 

Diléns
Med en briljant affärsidé har de skapat en butik som verkligen sticker ut. En plats likt en saluhall med hjärta för lokal produktion. Med kunskap och tid för var och en levereras professionella råd och fantastiska köpupplevelser för Öviks matälskare!


Signerat M
 
En vacker och stilren butik, fylld till bredden med kvalitetsvaror. Tillsammans med sin personal välkomnar Sandra sina kunder med tips, inspiration och en fantastisk upplevelse. Signerat M är verkligen en pärla för den som söker det lilla extra!


Strömsknallen
 
Den anrika butiken med trevligt bemötande och generösa öppettider. Strömsknallen erbjuder ett imponerande brett sortiment - här finns något för alla, stora som små! 

 

Årets Kedja

 

Arken Zoo
Butiken som med brett utbud och exceptionell kundservice blivit alla pälsklingar & djurägares favoritbutik. Det som sätter Arken Zoo i en klass för sig är deras kreativa marknadsföring och engagemang att erbjuda något utöver det vanliga. 


Guldfynd
Guldfynd sticker ut ur mängden tack vare sin fantastiska personal och dess enastående kundservice. Lyhörda och proffsiga bjuder de på det där lilla extra!


Hanzéns
 
Hanzéns är en stilsäker oas med välkomnande atmosfär, brett sortiment och inkluderande stolekar. Den härliga personalens engagemang och vilja att hjälpa varje kund känna sig bekväma och självsäkra gör kundupplevelsen oförglömlig. 

 

Årets Ledare

 

Anna Frank Hörnblad - Dressman
Anna är den glada, positiva ledaren som alltid sätter sina medarbetare först. Med engagemang peppar Anna sin personal att nå sina mål och får hela teamet att kännas som en familj. 

 

Emma Larsson - Gina Tricot
Emma är en genuin och jordnära ledare med förmåga att skapa en trygg och familjär miljö på arbetsplatsen. Emmas lugn och stabilitet bidrar till en produktiv och trivsam arbetsplats.

 

Maria Mårtensson - Hair Creative
Maria är en empatisk ledare som med kloka tankar och välvalda ord inspirerar och vägleder sitt team. Marias lyhördhet skapar en miljö där alla känner sig värdefulla och inkluderade. En kreativ plats att växa på. 

 

Årets Säljare

 

Moa Edin - Backyard Denim & Woman
Moa är en stilsäker säljare som gärna tar ut svängarna för att fixa looken till sina kunder. Moa är otroligt serviceinriktad och skapar en unik och minnesvärd upplevelse för kunder i alla åldrar och stilar. 

 Pontus Wikström - Intersport
Pontus är en proffsig säljare på rätt plats. Pontus förmåga att identifiera och tillgodose kundernas behov gör att varje kund lämnar butiken nöjd & glad. Pontus gör alltid det där lilla extra vilket uppskattas av kunderna och inspirerar kollegorna. 

 
Urban Edlund - Nylanders Bil AB
Urban är en strukturerad säljare med positivt bemötande. På ett proffsigt och polerat sätt fångar han upp sina kunder och guidar dem genom hela köpet. 

 

Årets Arbetskamrat

 

Alexander Gustavsson - Gulf
Alex är en positiv och omtänksam kollega vars strålande inställning smittar av sig på hela teamet. Alex bidrar till att skapa en 
positiv arbetsmiljö och en atmosfär där alla känner sig inkluderade och betydelsefulla.  


Birgit Söderqvist - Granngården
Birgit är klippan som håller ihop teamet. Birgits närvaro har en omedelbar positiv inverkan på arbetsplatsen och hennes genuina omsorg för kollegornas välmående gör henne till en fantastisk förebild.

 Magnus Svensson - Naturkompaniet
Magnus är en sprudlande glädjespridare som ställer upp i vått och torrt. 
Magnus fantastiska förmåga att sprida positiv energi till både kollegor och kunder gör honom till en ovärderlig resurs för teamet. 

 

 

Har du frågor eller funderingar, kontakta oss:

 

Via mejl handelsgalanovik@cesam.nu eller skicka brev till Cesam, Lasarettsgatan 13, 891 33 ÖRNSKÖLDSVIK