Vi använder cookies. Läs mer
 Handelsgalan Örnsköldsvik

Finalister Handelsgalan 2017

TACK till alla som engagerat sig genom att nominera & rösta fram Örnsköldsviks favoriter.
Vi fick in 501 unika nomineringar, och i nästa steg hela 2272 röster!
Stort GRATTIS till våra 5 vinnare, men också till alla övriga finalister, bra jobbat!


Årets butik 2017 

Leklust / Babyproffsen - Butiken för alla åldrar, både bebis och farmor. Det breda sortiment med allt från en säker barnstol till en ’go’ nalle skapar leklust. Här bjuds service i ur och skur som ej kan köpas online.

Niklas Klädshop - Den lilla, lokala butiken med det stora sortimentet för hela familjen. Med glimten i ögat, bygger den glada och kunniga personalen nära relationer till sina kunder. Kunder som gärna kommer tillbaka.

Signerat M -  VINNARE!  Inspirerande butik med genuin och ödmjuk service. Med känsla för färg och form lotsar personalen sina kunder till Saker att älska länge.

 


Årets Livsmedelsbutik 2017

Coop Forum - Det självklara valet, en norrländsk pärla, som med sina lokala samarbeten låter småskaliga matproducenter ta plats. Fokus på matglädje genomsyrar hela butiken. Nya idéer och Gott Värdskap med öppettider för alla.

ICA Nära Bredbyn - VINNARE!  ’Pa Bredbyn’ hittar vi en aktiv butik med stort hjärta och brett utbud. Medarbetarnas passion syns i både sortiment och nöjda kunder. En naturlig mötesplats för
alla åldrar med trevlig och tillmötesgående personal.

ICA Supermarket Centrum - Butiken där kunden är i Centrum. Som kvitto på detta möts kunden av glädje och värme och en sprudlande glad personal. En butik som drar kunder från när och fjärran.


Årets Säljare 2017


Christina Hägglund
, Greens Guld - VINNARE! Christina är proffsig på sitt jobb. Med bra bemötande och engagemang kryddat med erfarenhet och kunskap i branschen, servar Christina sina kunder med känsla för trend och stil!

Jacob Iwarsson, Bergmans/Hanzéns -  Alltid glad, kunnig och hjälpsam får Jacob kunderna att känna sig snygga och välklädda. Både till vardag, gala och fest.

Mindy Mattfolk, Golfshopen Veckefjärden -  Mindy övertygar med sina personliga egenskaper. Med ett genuint intresse och kunden i fokus ger hon tips och råd - alltid med ett leende och nära till skratt.


Årets Öviksfrisör 2017

Anna-Lena Edblad, Salong Jacob - En kreativ och duktig frisör med 29 år i branschen. Glad och positiv tjej som får både kunder och kollegor att må bra och trivas. 

Linnéa Elfving, Självfallet - VINNARE! En driven, ambitiös egenföretagare som brinner för sitt yrke. Med stor entusiasm, kunskap och kreativitet, skapar hon en känsla av lyx och välbefinnande hos kunden.

Ulrica Lindström, Lenas Frisörer -  Ulrika är alltid full av idéer och lyfter fram det unika hos varje kund. Hon är dessutom handplockad som inspiratör och stylist hos hårprodukt-jätten Sebastian - så in i Norden bra!


Årets Ledare inom Handeln


Birgittha Persson
, Apoteket Örnen -  Tillit och förtroende är receptet för ett gott ledarskap. Hennes nära ledarskap är rätt medicin. Birgittha är positiv och glad vilket smittar av sig till både personal och kunder. 

Emma Bylin, Naturkompaniet - VINNARE! En lyhörd, omtänksam problemlösare som sprider glädje på jobbet. Emma skapar en bra arbetsmiljö för sina medarbetare med högt i tak på Naturkompaniet.

Jonas Hellström, Microshop - Ena dagen sitter Jonas i en grävmaskin för att vara med ute på fältet för att nästa dag sitta i ett viktigt möte på andra sidan jordklotet. En mångsidig och kunnig ledare som kopplar upp och kopplar in sina medarbetare.


Har du frågor eller funderingar, kontakta oss:

 

Via mejl handelsgalanovik@cesam.nu eller skicka brev till Cesam, Lasarettsgatan 13, 891 33 ÖRNSKÖLDSVIK