Vi använder cookies. Läs mer
 Handelsgalan Örnsköldsvik

Finalister Handelsgalan 2018

Från 637 inskickade nomineringar valde juryn ut följande finalister:


Årets Butik 2018


Cubus - En butik med bra utbud för liten och stor! Med sin glada och serviceinriktade personal inspirerar de oss att shoppa lokalt. Cubus framgång är inget under, bara baserat på nöjda kunder.

Fröken Grön - En bukett med möjligheter hittar man i Husum. Fröken Grön är butiken som bjuder på omtanke, är välkomnande och skapar köplust! Pia är en glad ambassadör för bygden och ger service utöver det vanliga.

Glada Grodan - Glada Grodan är butiken med hållbara leksaker för lek och lärande från sagans- och fantasins värld. Med lust, hårt arbete , hållbara, giftfria och ekologiska leksaker gör Annica och Glada Grodan det möjligt för kunderna att göra miljömedvetna val. Val som ger hälsa, säkerhet och glädje.

 


Årets Ledare 2018


Carita Sjöberg, Greens Optik - Carita är en framsynt ledare och chef. Tillsammans med sin personal skapar hon en bra miljö och ser ständigt nya möjligheter!

Kristian Isaksson, Coop Forum - Rak och ärlig, glad och positiv finns Kristian alltid där för sin personal. Med sitt ledarskap och sin personal utvecklar han ständigt butiken och ger kunderna det de vill ha.

Torbjörn och Bodil Berglund, Leklust/Babyproffsen
- Torbjörn och Bodil ställer alltid upp för personalen. Deras positiva bemötande och ledarskap ger personalen leklust och kunderna köplust!

 


Årets Livsmedelsbutik 2018


Flärke Lanthandel - Flärke Lanthandel är en mötesplats för bygden. Med personal som sprider trivsel och glädje, löser de det mesta för de flesta.

Ica Supermarket, Själevad - En Välkomnande och fräsch butik med bra öppettider. Med lyhörd och trevlig personal hjälper de dig att hitta rätt till både vardag och fest!

Willys - Butiken med något för alla! En butik med brett utbud och trevlig personal. Att handla på nätet och hämta i butik är ett vinnande koncept som uppskattas av många.


Årets Säljare 2018

 

Anette Westberg, Kicks - Anette är en levande uppslagsbok i parfymer och krämer. Med stor känsla för service och bemötande lotsar hon gammal och ung att välja rätt!

Mikael Lundell, Naturkompaniet - Mikael är killen som vet vad service är. Glad, hjälpsam, kunnig, tålmodig och ärlig och med  glimten i ögat, lyssnar han in behoven och levererar rätt skor till nöjda kunder!

Stefan Forsberg, Ica Centrum - Stefan ser alla kunder och sprider positiv energi omkring sig. Kunderna lämnar butiken med ett leende på läpparna och lust att komma tillbaka.


Årets unga drivkraft 2018

 

Adam Vestin, Dressman - Med sitt stora klädintresse och öga för detaljer ser Adam kundens behov och erbjuder hjälp  och service i Världsklass!

Amanda Blomqvist, Bergmans/Hanzens - Amanda är alltid på hugget. En kunnig, driven tjej som sprider glädje omkring sig. Kunden lämnar butiken med ett leende på läpparna.   

Kim Heng Mong, Coop Forum - Kim har service i blodet och glimten i ögat. Hon är en glad, engagerad och trevlig medarbetare som alltid hjälper kunden.


Årets Öviksfrisör 2018

 

Ann-Jeanette Jakobsson, Salong Jacob - Ibland hänger det på ett hår hur man innerst inne mår. Ann-Jeanette hon förstår och gör allt hon förmår för att kunden skall kännas trygg och sedd.

 Camilla Häggkvist, Helhet -Med glatt humör och positiv framtoning tar Camilla sig an sina kunder. Hon levererar ett perfekt resultat tillsammans med ’det lilla extra’.

Petra Kumlin, Salongen för dig - En kunnig, kompetent och yrkesskicklig frisör som sätter kunden i centrum. Kunden lämnar salongen glad och nöjd med  känslan av att ha gjort ett ’klipp’


 

Har du frågor eller funderingar, kontakta oss:

 

Via mejl handelsgalanovik@cesam.nu eller skicka brev till Cesam, Lasarettsgatan 13, 891 33 ÖRNSKÖLDSVIK